Witold Kepinski - 20 januari 2015

GFI Software introduceert nieuwe editie e-mailbeveiligingsplatform GFI MailEssentials 2015

GFI Software brengt een nieuwe editie van e-mailbeveiligingsplatform GFI MailEssentials 2015 op de markt. De nieuwe versie biedt verbeterde mogelijkheden op het gebied van schaalbaarheid en load balancing en ondersteunt organisaties bij het beheren van meerdere e-mailservers, aldus de leverancier.

GFI MailEssentials 2015 biedt e-mailbeheer en scant en filtert e-mailcontent en bijlages. De oplossing biedt volledige e-mailbeveiliging met spam-detectie, intelligente taaldetectie en gelaagde beveiliging tot vijf antivirus engines (BitDefender, ThreatTrack VIPRE, Avira, McAfee en Kaspersky).

Prijzen en beschikbaarheid

GFI MailEssentials 2015 is direct beschikbaar in drie edities:

Anti-spam: dit voorkomt spam en phishing-aanvallen tegen een organisatie en eindgebruikers.

EmailSecurity: gebruik tot vijf antivirus-engines om aanvallen via e-mail tegen te gaan. De oplossing bevat daarnaast technologieën zoals een Email Exploit Engine, een Trojan- en Executable-scanner en een HTML-opschoner om kwaadwillende buiten te houden.

UnifiedPRotection: deze versie combineert anti-spam en e-mailbeveiliging functionaliteit in één oplossing, met meerdere antivirus en anti-spam engines voor e-mailbeveiliging.

Alle edities worden aangeboden in abonnementsvorm. De kosten zijn €19 per computer voor 100 tot 249 mailaccounts. Afnemers beschikken over ondersteuning van de wereldwijde klantenservice van GFI.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!