Witold Kepinski - 21 januari 2015

Infradata optimaliseert core netwerkinfrastructuur van managed hosting provider True

Network integrator Infradata en managed hosting provider True zijn een intensieve samenwerking aangegaan voor de optimalisatie van de core netwerkinfrastructuur van True. Dit melden Nino Tomovski, Managing Director Infradata, en Jan-Paul van Burgsteden (foto), algemeen directeur van True.

Infradata ondersteunt True met design, consultancy, implementatie en support van de core backbone. Met de inzet van routing-, switching- en security- oplossingen van Juniper Networks wordt het netwerk van True schaalbaar gemaakt voor mogelijke investeringen in de toekomst.

True beschikt over een eigen, wereld dekkend netwerk met vele verbindingen naar Internet Exchanges en Transit-providers. De organisatie heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een gespecialiseerde, zakelijke hosting provider voor diverse organisaties in Nederland zoals ID&T.

Redudante routers

Tussen de True datacenters ligt een private, redundante fiberring. Elke router heeft meerdere verbindingen met nationale en internationale partijen voor maximale snelheid en beschikbaarheid. De datacenters in Amsterdam zijn uitgerust met redundante routers, onderling verbonden via een dubbele gekruiste 10 Gigabit ring. True biedt ‘High Availability’ -oplossingen over meerdere datacenters voor klanten die niet afhankelijk willen zijn van één locatie. Het True netwerk kan tot 3,6 Terabit afhandelen en is met een totale capaciteit van ongeveer 80 Gigabit verbonden met het internet.

Door: Witold Kepinski

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!