Witold Kepinski - 21 januari 2015

Profource levert Atradius een Oracle Human Capital Management Cloud

Financieel dienstverlener Atradius heeft Oracle Human Capital Management Cloud gekozen voor het doorlopend verbeteren van zijn HR-processen. Hierbij is een Peoplesoft applicatie vervangen.

Atradius koos voor de modules Talent Management, Workforce Management en Performance Management om enerzijds het applicatielandschap binnen de organisatie te moderniseren en anderzijds kosten te verlagen. Oracle-partner Profource implementeerde de oplossing binnen de gestelde tijd en het budget.

Atradius heeft gekozen voor Oracle Human Capital Management Cloud (Oracle HCM Cloud). Het bedrijf gaat voor de gehele workforce van 3.500 man in 35 landen werken met Oracle Talent Management Cloud, waaronder performance-managementfunctionaliteit, en Oracle Workforce Management Cloud. De oplossing bij Atradius ondersteunt zes talen.

Profource, Diamond-level-partner in het Oracle PartnerNetwork, verzorgde de implementatie van Oracle HCM Cloud en realiseerde dit binnen de gestelde doelstellingen voor wat betreft budget en tijd. Binnen zes maanden was Oracle HCM Cloud operationeel bij Atradius. Onderdeel van de implementatie was de migratie van alle personeelshistorie, zoals locatie- en salarisgegevens. Profource maakte het met Oracle Identity Management ook mogelijk vanaf één centrale server in te loggen in de cloud en on-premise via single sign-on. “Deze implementatie was ook voor ons een uniek project”, zegt Berry Clemens (foto), Director van Profource. “De gefedereerde beveiliging maakt het mogelijk in te loggen in zowel de cloud als on-premise. Wat de implementatie daarnaast ook bijzonder maakt, is de tijdsplanning en het budget waarbinnen we de oplevering gerealiseerd hebben.”

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!