Redactie - 23 januari 2015

PQR wint Citrix Solution Advisor Award

PQR heeft in de tweede week van januari de eerste award van 2015 ontvangen. Tijdens de EMEA (Europe, the Middle East and Africa) Update Sessie van Citrix Summit – de jaarlijkse partner kick-off waarbij partners worden geïnformeerd over visie, strategie en roadmap – in Las Vegas werd de Most Influencing CSA Partner in Western Europe Award aan PQR overhandigd.

Als trusted advisor speelt PQR een rol in het beslissingsproces bij klanten wanneer het gaat om de juiste keuze voor oplossingen op het gebied van datacenter en werkplek. Hiermee zorgt PQR bij middelgrote tot grote bedrijven en instellingen voor een ICT-infrastructuur die stabiel, flexibel en toekomstbestendig is. 

PQR heeft in 2014 haar Citrix omzet meer dan verdubbeld en is succesvol gebleken in het beïnvloeden van een grote groep klanten op het gebied van networking (Netscaler), mobility (Xenmobile) en workspace (XenDesktop), aldus Manfred Jutte, Channel Development Manager Nederland: “Platinum Partner PQR heeft deze prijs verdiend. Het is de erkenning voor het met groot succes positioneren, adviseren en implementeren van Citrix Solutions in de Nederlandse markt. De award weerspiegelt het hoge kennisniveau van PQR. Door deze kennis kan PQR haar klanten adviseren over de virtualisatie-, mobility- of networkingoplossing die het beste bij hun situatie past. Dit leidt uiteindelijk tot een succesvolle implementatie.”

Bas ter Heurne, Sales Manager PQR, beaamt de woorden van Jutte: “Waar ik trots op ben, naast het feit dat we al zo vroeg in het nieuwe jaar een award hebben gekregen, is de betekenis van deze specifieke prijs. Want PQR is hiermee de Citrix kennisleverancier van West-Europa die zijn klanten het meeste heeft beïnvloed oftewel het beste heeft geadviseerd. Wij investeren veel in certificeringen en opleidingen en mede daardoor zijn wij in staat om onze klanten het beste advies te geven, mede gebaseerd op de vele onderzoeken die we doen en de whitepapers die PQR heeft geschreven over deze onderwerpen. Dat wordt gewaardeerd! Door onze klanten en door Citrix.”

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!