Witold Kepinski - 28 januari 2015

Atlantis Computing start Global Certified Partner Program

Atlantis Computing start het Global Certified Partner Program. Dit is een Atlantis partner-ecosysteem en een wereldwijde business raamwerk ontworpen om aan de behoeften van de partners die Atlantis oplossingen verkopen te voldoen.

Het partner netwerk omvat meer dan 300 Solution Partners wereldwijd en strategische Go-to-Market Partners, waaronder Cisco, Citrix, Dell, HP, IBM, Lenovo, SanDisk en VMware. Het programma omvat distributeurs en resellers (VAR's) die toegevoegde waarde bieden met de verkoop van Atlantis producten en oplossingen te verkopen aan zakelijke klanten.

Het programma biedt een breed scala van sales tools, technische hulpmiddelen, trainingen, certificeringen en beloningen die wederzijds succes te garanderen. Atlantis biedt samen met haar partners opslagcapaciteit, prestaties en virtualisatie die nodig zijn om datacenters te moderniseren.

SDS

Atlantis verwacht veel meer vraag naar zijn software-defined storage (sds) die kan worden ingezet voor virtual desktop space en alle soorten applicatie workloads. De software-defined storage markt groeit jaarlijks met 40 procent, aldus IDC. Daar wil Atlantis Computing van profiteren, net zoals concullega's EMC, NetApp, Nexenta en Maxta.

Door: Witold Kepinski

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!