Witold Kepinski - 31 januari 2015

Samsung KNOX mobiele beveiliging integreert met Cisco AnyConnect 4.0

Zakelijke gebruikers van mobiele oplossingen kunnen gebruikmaken van de mobiele veiligheidsoplossing AnyConnect 4.0 voor Samsung KNOX. Het mobiele beveiligingsplatform van Samsung werkt hiervoor samen met Cisco, leverancier  VPN-oplossingen, om veilige verbindingen via AnyConnect 4.0 aan te bieden.

Samsung KNOX is een mobiel platform voor apparaat-, applicatie- en databeveiliging. AnyConnect voor Samsung KNOX biedt gebruikers verbeterde beveiligingsopties per applicatie en flexibele toegang tot informatie via VPN-diensten, aldus Samsung.

Gezamenlijk bieden Samsung KNOX en Cisco AnyConnect gewaarborgde beveiliging en onnectiviteit, consistente gebruikerservaring, beveiligde data en afscherming en beveiliging van zakelijke data.

“Organisaties zoeken naar veilige oplossingen waarmee iedere medewerker altijd en overal snel en efficiënt kan werken. Helaas gaat het gemak van mobiliteit vaak gepaard met een hogere kans op bedreigingen, waardoor organisaties een gemakkelijke manier nodig hebben om de zichtbaarheid en controle voor toegang tot bedrijfsapplicaties te waarborgen”, zegt Scott Harrell, Vice President Product Management, Security Business Group, Cisco. “De gebundelde kracht van Cisco AnyConnect 4.0 en Samsung KNOX maakt het IT-afdelingen mogelijk om de beveiligingsstatus van hun bedrijf te verhogen door het verstrekken van schaalbare, veilige toepassingen in een oplossing voor mobiele apparatuur.”

AnyConnect voor Samsung KNOX is te downloaden via de Google Play Store.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!