Redactie - 03 februari 2015

Oracle vernieuwt PeopleSoft Fluid UI voor PeopleSoft Financials en PeopleSoft Supply Chain Management

Oracle introduceert een nieuwe gebruikersinterface voor PeopleSoft Financials en PeopleSoft Supply Chain Management binnen PeopleSoft 9.2 Update Image 10. De interface moet het gebruik van de oplossingen vereenvoudigen.

The PeopleSoft Fluid User Interface (PeopleSoft Fluid UI), die onderdeel is van de PeopleSoft 9.2 Update Image 10, biedt een intuïtieve en responsieve gebruikerservaring die geoptimaliseerd is voor verschillende platforms, waaronder smartphones, tablets en laptops. De PeopleSoft Fluid UI biedt verschillende nieuwe features en functies die voordelen opleveren voor medewerkers en leidinggevenden. Zij helpen bij het verhogen van zowel de productiviteit als effectiviteit en dringen de trainingsbehoeften terug.

Intuïtieve oplossingen
“Gebruikers van zakelijke applicaties verwachten, ongeacht hun rol, eenvoudig te gebruiken, intuïtieve oplossingen”, zegt Paco Aubrejuan, senior vicepresident en general manager PeopleSoft Applications bij Oracle. “Het PeopleSoft-team zorgt voor nieuwe features in PeopleSoft Financials en PeopleSoft Supply Chain Management, die profiteren van de PeopleSoft Fluid User Interface. Dat zal naar verwachting een positieve uitwerking hebben op de gebruikersefficiëntie en tevredenheid.”

Naast de nieuwe PeopleSoft Fluid UI biedt de laatste update voor PeopleSoft Financials en PeopleSoft Supply Chain Management ook een reeks andere uitbreidingen. Het gaat hierbij onder andere om een transactievereenvoudiging, ingebouwde analytics en compliance-ondersteuning. Het PeopleSoft Selective Adoption-model, dat gebruik maakt van de PeopleSoft Update Manager, ontsluit deze uitbreidingen voor PeopleSoft 9.2-klanten op een tijdstip naar hun keuze. Klanten hoeven zelf geen upgrade door te voeren.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!