Redactie - 04 februari 2015

NetIQ en TecHarbor zijn een partnership aangegaan met Covertix

NetIQ en TecHarbor zijn een partnership aangegaan met Covertix, een Israëlische ICT-dienstverlener in cybersecurity software. Via de samenwerking willen de securitybedrijven gezamenlijk hun aanbod van oplossingen verder uitbreiden, zodat zij tegemoet komen aan de groeiende vraag van de zakelijke markt naar solide informatiebeveiliging voor data in on-premise, mobiele en cloudomgevingen.

Covertix moedigt bedrijven aan om technologie, zoals cloud en mobility, in te zetten met het vertrouwen dat data beschermd is waar het zich ook bevindt. En zonder dat het invloed heeft op de continuïteit van businessprocessen of veranderingen forceert in het gedrag van de eindgebruiker. De SmartCipher-productsuite van Covertix levert continue controle en gedetailleerd inzicht op de beveiliging van bestanden en informatie - ongeacht het netwerk, platform, applicatie of het datatype.

"Meer dan ooit ervaren onze klanten grotere risico's en meer complexe dreigingen op hun bedrijfsgegevens en intellectueel eigendom", zegt Henk van der Heijden, oprichter en partner bij TecHarbor. "Ons vermogen om de functionaliteit van NetIQ identity-, access- en beveiligingsoplossingen uit te breiden met SmartCipher van Covertix, levert bedrijven een solide en alomvattende oplossing voor informatiebeveiliging. Een oplossing dat contextbewust is, ongeacht de omgeving, maar eveneens centraal wordt beheerd en bewaakt. Dit helpt onze klanten bij het voldoen aan de noodzakelijke eisen van vandaag de dag op het gebied van informatiebeveiliging.

Partnerships

Als NetIQ Gold Partner werkt TecHarbor met NetIQ identity, access en security management technologieën voor het leveren van oplossingen, die zowel intern als extern de toenemende dreigingen op systemen en gegevens aanpakken. "Klanten blijven worstelen met het inzetten van informatiebeveiligingsoplossingen binnen hun organisaties. Aanhoudende inbreuken op de beveiliging tonen dan ook het belang aan van de bescherming van gevoelige en kritische gegevens, ongeacht van waar deze zich bevindt", zegt Ton Musters, VP EMEA Sales bij NetIQ. "Partnerships zoals degene die we hebben met TecHarbor en Covertix zijn essentieel voor onze klanten. Onze gecombineerde kennis, expertise en ervaring, samen met onze bewezen, betrouwbare software helpt klanten ongestructureerde data veilig te beheren. Binnen en buiten de traditionele grenzen van de hedendaagse onderneming."

foto v.l.n.r.: Henk van der Heijden (partner, TecHarbor), Yoran Sirkis (CEO, Covertix) en Tom Musters (VP EMEA, NetIQ)

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!