Redactie - 04 februari 2015

Avnet Technology Solutions wereldwijde distributeur voor EMC VSPEX BLUE

Avnet Technology Solutions, distributeur van IT oplossingen en onderdeel van Avnet, gaat EMC business partners voorzien van de nieuwe hyper-converged infrastructuur oplossing EMC VSPEX BLUE. De oplossing maakt het voor business partners mogelijk nieuwe oplossingen te ontwikkelen en implementeren bij kleine, middelgrote en grote organisaties. Hierbij wordt cloud- en datacenterfunctionaliteit geboden wordt met een hyper-converged infrastructuur.

“Hyper-converged oplossingen winnen marktaandeel en groeien exponentieel in populariteit binnen de IT gemeenschap en deze nieuwe oplossing sluit precies aan bij de vraag die we zien vanuit het midden segment, cloud service providers en remote en branche offices”, zegt Dieter Lott, vice president business development, Avnet Technology Solutions EMEA.

Schaalbare en flexibele infrastructuur
“EMC heeft een unieke hyper-converged oplossing ontwikkeld toegespitst op de specifieke behoeften van deze klanten, waardoor business partners de mogelijkheid hebben hun klanten te voorzien in een schaalbare en flexibele infrastructuur. Met Avnet die kan voorzien in assemblage, integratie, logistiek en diensten rondom deze VSPEX BLUE oplossing, kunnen we partners ondersteunen in een versnelde time-to-market.”

EMC VSPEC BLUE is een oplossing die volledig geautomatiseerd kan worden geconfigureerd. Patches en updates kunnen zonder downtime worden uitgevoerd. De oplossing kan worden geïmplementeerd door slechts één of enkele IT-professionals. Een compleet IT-team is dus niet nodig. De oplossing is gericht op het midden en klein bedrijf, cloud service providers en distributed offices in verschillende markten zoals de publieke sector, educatie, technologie en zorg.

Integratie
Avnet helpt partners met de integratie van de oplossing. Avnet kan partners helpen met de integratie van management, beveiliging en bijkomende infrastructurele oplossingen zodat hiermee kan worden voorzien in de specifieke wensen van hun klanten.

De EMC VSPEX BLUE hyper-converged infrastructuur oplossing is beschikbaar voor klanten via Avnet’s business partners in Azië, Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Latijns Amerika, de Caribbean en Noord Amerika. Het bedrijf presenteert EMC VSPEC BLUE op de VMware Partner Exchange in San Francisco deze week, waar Avnet op stand #221 een live demonstratie geeft.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!