Witold Kepinski - 08 februari 2015

Heutink ICT, Reinders ICT en Station to Station fuseren

Heutink ICT, Station to Station en Reinders ICT zijn gefuseerd. Samen gaan de bedrijven verder onder de naam Heutink ICT.

Heutink ICT meldt op zijn site: "Met deze stap verdwijnen Station to Station en Reinders ICT uit het onderwijs. In juridische zin gaan de bedrijven fuseren. De juridische fusie heeft geen gevolgen voor klanten omdat alle rechten en plichten van de fuserende B.V.’s gehandhaafd blijven. Wij blijven het onderwijs dus bedienen met de mensen, producten en diensten die reeds van ons gewend bent. Enkele jaren geleden zijn Reinders ICT en Station to Station overgenomen door de Odin Groep waartoe ook Heutink ICT behoort. Lange tijd hebben de bedrijven als zusterbedrijven naast elkaar geopereerd. In 2013 zijn enkele stappen ondernomen om het beste van de bedrijven te combineren en de processen op de achtergrond samen te voegen. Zo zijn de servicedesk en technische buitendienst bijna geruisloos samengegaan en zijn de beste producten en oplossingen over en weer uitgewisseld. Alleen de mensen waarmee onze klanten aan ‘de voorkant’ zaken deden droegen verschillende namen."

Het bedrijf meldt verder: "Omdat we er van overtuigd zijn dat Station to Station, Reinders ICT en Heutink ICT ook aan de voorkant van de organisaties het beste van deze werelden kunnen combineren, voegen we de verkooporganisaties samen. Dit betekent dat we per 1 januari 2015 verdergaan onder één naam: Heutink ICT. Wij zijn er van overtuigd dat we met deze stap het onderwijs nog beter van dienst kunnen zijn en kijken met vertrouwen uit naar het komende jaar waarin we veel mooie, nieuwe ICT oplossingen voor het onderwijs lanceren."

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!