Witold Kepinski - 11 februari 2015

SLTN Inter Access medewerker Barry Schiffer onderscheiden met Citrix Technology Professional (CTP) award.

SLTN Inter Access medewerker Barry Schiffer is onderscheiden met de Citrix Technology Professional (CTP) award. Het Citrix Technology Professionals (CTP) programma is een elite club van Consultants en Architecten en bestaat uit 50 personen wereldwijd.

Het CTP programma biedt een gelegenheid voor deelnemers om een dieper inzicht te krijgen in de Citrix strategieën en technologieën inclusief een blik op de toekomst. Award houders schakelen met Citrix leiders om vorm te geven aan de toekomst van Cloud Computing en het mogelijk maken van het mobiele werken. Dit levert een waardevolle bijdrage met betrekking tot bedrijfsbehoeften en feedback met betrekking tot de Citrix product strategie.

"Het behalen van deze Award past in de strategie van SLTN Inter Access in het kader van diepgaande specialisatie en sluit naadloos aan op de strategische samenwerking die SLTN Inter Access heeft met Citrix. We zijn trotst op Barry zijn prestatie!", aldus Eugene Tuijnman CEO SLTN Inter Access.

Met trots heb ik de Citrix Technology Professional award in ontvangst genomen. Het behalen van deze award is een bevestiging van mijn specialisatie en visie met betrekking tot het Citrix product portfolio. Met de informatie en ondersteuning uit het CTP programma kunnen we als SLTN Inter Access nog beter inspelen op de ontwikkelingen in de markt en onze klanten nog beter ondersteunen. Aldus Barry Schiffer IT Architect bij SLTN Inter Access.

WK

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!