Witold Kepinski - 11 februari 2015

Tech Data Azlan biedt Nutanix hyper-converged storage

Tech Data Nederland heeft een distributieovereenkomst gesloten met Nutanix voor haar gehele productportfolio. Nutanix zal worden ondergebracht binnenTD Azlan, de enterprise divisie van Tech Data. Nutanix levert  een Web-Scale IT en hyper-converged infrastructuur.

Bas Scheepens (foto), Director TD Azlan: “Met Nutanix hebben we een ‘next step’ in onder andere virtualisatie infrastructuren toegevoegd aan ons assortiment waardoor wij onze partners completer kunnen ondersteunen. Wij doen dit niet alleen door het leveren van producten, maar bieden ook de specifieke kennis om partners te adviseren in complexe en converged infrastructuren”.

Patrick van de Werken, Regional Director Northern Europe: “ Nutanix is verheugd dat Tech Data/ Azlan toetreedt tot ons distributie netwerk in Nederland. Met de stormachtige groei die we het afgelopen jaar hebben meegemaakt en de doorzettende adoptie van Web-scale IT verwachten we de vraag naar de Nutanix oplossingen vanuit de markt en het Nederlandse Tech Data partner kanaal nog beter te kunnen afdekken in 2015 en in de toekomst”.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!