Witold Kepinski - 12 februari 2015

HP Server en Storage partner status voor centralpoint.nl

Centralpoint.nl heeft op 6 februari 2015 de HP Gold Partnerstatus op het gebied van server apparatuur en de HP Silver Partnerstatus behaald op het gebied van storage apparatuur. Deze statussen worden alleen door HP toegekend aan resellers met een sterk business model, gedegen kennis over de betreffende HP producten en groeiende omzet. Met het behalen van deze statussen bewijst Centralpoint.nl wederom in staat te zijn om sterk te blijven groeien in een IT-hardware markt.

Met het toekennen van de HP Server Gold status en de HP Storage Silver status wordt de deskundigheid van Centralpoint.nl op het gebied van HP server en storage oplossingen onderschreven. Centralpoint.nl beschikt over een hoog niveau van technische kennis van het hele HP Enterprise assortiment en is in staat om alle klanttypen van professioneel advies te voorzien.

“Het behalen van deze nieuwe HP partner statussen is weer een extra bevestiging van het uitgebreide kennisniveau bij Centralpoint”, zegt directeur Centralpoint Business Solutions Ronald Ederveen. “Wij hebben veel tijd geïnvesteerd in de uitbreiding van onze technische kennis en zijn trots op de erkenning door HP dat Centralpoint niet alleen de kennis en expertise in huis heeft, maar dit ook weet te vertalen in een sterk groeiende omzet”.

WK

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!