Witold Kepinski - 14 februari 2015

G DATA Reseller Event groot succes

G DATA het jaarlijkse Reseller Event, dit keer voor de tweede maal in het statige Kasteel van Brasschaet. De opkomst was hoog: nagenoeg alle personen die zich vooraf hadden aangemeld zijn gekomen en enkele gasten hadden ook nog een collega meegnomen die niet vooraf was aangemeld, waardoor de opkomst boven de 100% uitkwam. Resellers uit België, Luxemburg en Nederland waren bijeen om het succesvolle vorige jaar te vieren en samen te kijken naar de toekomst, onder het genot van een uitgebreid diner, rijkelijk vloeiende drank, rustgevende live muziek en de trucs van een hersenenpijnigende illusionist.

Eregast van de avond was de directeur van G DATA Software AG, Walter Schumann. Tijdens zijn speech bedankte hij de Benelux-resellers voor hun inzet vorige jaar. Want, zo zei hij, dankzij hun toewijding was G DATA Benelux in 2014 de hardst groeiende regio voor G DATA wereldwijd. Een andere gast die in het zonnetje werd gezet, was de jarige Tanya Jansegers van Tmedia BVBA, die het gezelschap van het G DATA Beneluxteam en haar mede-resellers verkoos boven die van haar familieleden en vrienden op de avond van haar verjaardag.

Dirk Cools, Country Manager G DATA Benelux en organisator van de avond kijkt terug op een zeer geslaagd evenement: “Wij zijn erin geslaagd om vertegenwoordigers van tientallen bedrijven uit drie verschillende landen tezamen aan tafel te krijgen. Alle plaatsen bij het diner waren bezet, enkele medewerkers van G DATA Benelux hebben zelfs door plaatsgebrek in een andere zaal moeten plaatsnemen! Na het officiële programma, dat om 21.00u. eindigde, bleven vele gasten nog tot ver na 22.00u. zitten om nog verder te kletsen en nog een lekker drankje te nemen. Dat geeft denk ik goed weer hoe de sfeer was tijdens de avond.”

Foto’s van de avond zijn te bekijken en te downloaden via https://www.gdata.nl/newsroom/nieuws/artikel/g-data-reseller-event-in-kasteel-van-brasschaet-groot-succes?utm_source=persbericht&utm_medium=email&utm_campaign=brasschaat.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!