Witold Kepinski - 16 februari 2015

Advicent introduceert Figlo Studio op de Amerikaanse markt

Advicent, moederbedrijf van de Nederlandse softwareleverancier Figlo en Microsoft ISV-partner, introduceert Figlo Studio op de Amerikaanse markt tijdens de  T3 Conferentie (Technology Tools for Today) in Dallas. De Nederlandse software krijgt in Amerika de naam Narrator.

Met Narrator kunnen banken, verzekeraars en financieel adviseurs eenvoudig eigen online applicaties samenstellen voor financieel inzicht en advies. Door de overname van Figlo in september 2014 kan Advicent het programma nu op de Amerikaanse markt introduceren, aldus Phil Cunningham, CEO van Advicent: “In de huidige markt is het voor een financieel adviseur belangrijk om zich herkenbaar te onderscheiden. Consumenten vragen meer dan alleen passend advies en een goede prijs. Narrator stelt financiële dienstverleners in staat snel en eenvoudig zelf een gepersonaliseerde applicatie te bouwen. Hiermee kunnen zij klanten op een interactieve en begrijpelijke manier advies geven en inzicht bieden in hun financiële situatie.”

Vanuit Nederland werkt Figlo continue aan uitbreiding van de functionaliteiten van het programma. Vlak voor de Amerikaanse introductie verbeterde Figlo bijvoorbeeld de rapportage-functie van haar software, aldus Jenze Bosma, Managing Director van Figlo.

Over FinTech

De T3 Conferentie is de belangrijkste FinTech beurs in Noord-Amerika. Financieel adviseurs en ontwikkelaars van financiële technologie ontmoeten elkaar hier en oriënteren zich op de laatste ontwikkelingen op het gebied van technologie voor de financiële sector.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!