Witold Kepinski - 17 februari 2015

Netstream behaalt Sophos Platinum Solution partner status

Beveiligings en netwerkspecialist Netstream mag zich sinds kort Sophos Platinum Solution reseller noemen. Daarmee is het bedrijf de derde partner van de security vendor die zich deze titel aanmeet. “Dit is een prachtige kroon op ons werk na 6 jaar samenwerken en het biedt mooie vooruitzichten naar de toekomst.”, vertelt Marvin Sturrus, directeur van Netstream.

6 jaar geleden begon Netstream als partner van Astaro met het doorverkopen van oplossingen voor netwerkbeveiliging. Sinds de overname van Astaro in 2011 door Sophos, heeft de security vendor zich nog beter weten te positioneren als marktleider op het gebied van netwerkbeveiliging en is Netstream uitgegroeid tot een van de beste kennispartners van Sophos op het gebied van UTM (Unified Threat Management). “Sophos is in staat snel nieuwe technologieën in de markt te zetten. Hiernaast maken ze gebruik van eersteklas hardware van Intel wat de stabiliteit en betrouwbaarheid ten goede komt. Netstream is relatief klein en hanteert net als Sophos een no-nonsense mentaliteit en heeft veel technische kennis. Daarom zijn wij in staat de producten van Sophos ten volle te benutten bij onze klanten. Nieuwe, betere en veiligere functies worden door ons direct bij klanten ingezet nadat deze door ons zijn getest.”, aldus Sturrus.

Nu Sophos in 2014 ook de overname van Cyberoam bekend maakte, wilt het bedrijf zich nog meer vestigen als absolute leider op het gebied van netwerkbeveiliging. Het komende jaar rolt Sophos ook de eerste geïntegreerde oplossingen uit voortkomend uit deze fusie wat ook door Netstream wordt gezien als een mooie uitdaging. “We kijken uit naar de introductie van UTM v10, wat een volgende generatie firewall software in zal luiden, en ook nieuwe successen voor Netstream en Sophos.”

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!