Witold Kepinski - 18 februari 2015

Fixme stick verwijdert virussen, malware, spyware, trojans en rootkits van Windows en Mac PC

FixMeStick introduceert de FixMeStick, een USB-stick voor de consumentenmarkt, die virussen en andere malware detecteert en verwijdert. De FixMeStick draait op zijn eigen besturingssysteem en kan daarom zelfs virussen verwijderen, die een regulier antiviruspakket niet detecteert. De USB-stick is beschikbaar voor zowel Windows als Mac en kost 59 euro.

De FixMeStick is een USB-stick en combineert  de antivirusprogramma’s  van Kaspersky, Sophos en Vipre tot één krachtige tool. De gebruiker hoeft hem alleen maar in de USB-poort van zijn of haar computer te stoppen. De stick gaat vervolgens zelf op zoek en verwijdert hardnekkige virussen, malware, spyware, trojans en rootkits. Doordat de FixMeStick op zijn eigen Linux-besturingssysteem draait, heeft het verder geen startende Mac- of Windows-omgeving nodig. De USB-stick kan dus zelfs virussen verwijderen, die het master boot record aantasten. 

Automatische updates
Om virussen en andere malware geen kans te geven, raadt FixMeStick aan de FixMeStick eens in de twee weken te gebruiken. Tijdens de scan zorgt de stick zelf gelijk voor automatische updates van zijn eigen Linux-besturingssysteem en de virusdefinities van Kaspersky, Sophos en Vipre.

De FixMeStick is verkrijgbaar bij Vandenborre (België), Mycom (Nederland) en viawww.fixmestick.nl. De USB-stick heeft een adviesprijs van 59 euro. 

Kijk voor meer informatie op http://www.fixmestick.nl. Een online videodemonstratie van de FixMeStick is te zien op https://www.youtube.com/watch?v=sWczcru3C0w.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!