Witold Kepinski - 18 februari 2015

WIPA lanceert flexibele Desktop as a Service platform

WIPA, expert op het gebied van Cloud oplossingen met vestigingen in Nederland en Brazilië, lanceert haar nieuwe Desktop as a Service platform wat organisaties helpt nog flexibeler om te gaan met ICT. Met deze nieuwe dienst kunnen MKB bedrijven binnen enkele minuten een nieuwe werkplek aanmaken, verwijderen of voorzien van benodigde software aldus WIPA.

WIPA is leverancier van Online Werkplek of Desktop as a Service oplossingen met deze uitgebreide functionaliteit en zal de aankomende maanden meer functies binnen het platform activeren. Zo is het op dit moment mogelijk voor een organisatie om haar gebruikers (werkplekken) te beheren, applicaties uit te delen waaronder Microsoft Office en Microsoft Lync, email accounts via Microsoft Exchange in te richten en veel meer. Hiernaast kunnen bedrijfsspecifieke applicaties binnen het platform worden geïntegreerd.

Klanten betalen voor het gebruik van de desktop, applicaties en gebruikte opslagruimte een vast laag maandbedrag wat schaalbaar, en opzegbaar, is op maandbasis.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!