Witold Kepinski - 19 februari 2015

Snow Software koopt The Institution mobile-device management software

Snow Software, een software asset management specialist, koopt voor een onbekend bedrag het Zweedse The Institution dat leverancier is van de Revival mobile-device management (MDM) voor het beheer van smartphones en tablets. The Institution software wordt gebruikt door Scandinavian Airlines en treinondernemening SJ.

Snow Software levert software producten voor Software Asset Management ontwikkelt in desktop-en server-omgevingen. Het portfolio van Snow stelt bedrijven in staat om in een dashboard een overzichtelijke weergave te verkrijgen van de overcompliance en incompliance van aanwezige en gebruikte softwarelicenties. Hiernaast biedt Snow oplossingen rondom implementatie, onderhoud, het traceren van geïnstalleerde software en beschikbare licenties gedurende hun gehele levenscyclus. De producten dragen substantieel bij aan het optimaliseren van kostenefficiëntie en het verkrijgen van controle over software en licenties in een organisatie.

Snow wordt onder andere verkocht door InfraControl, Comsoft, Comparex & Insight. Ronald Scherpenisse is director services bij Snow Software. Hij was eerder Director Cloud Solutions Europe bij Comsoft direct, onderdeel van Bechtle.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!