Witold Kepinski - 20 februari 2015

Fleetmatics stelt country marketing manager en sales managers voor Nederland aan

Fleetmatics Group, leverancier van fleet management-oplossingen, stelt Jan Willem Doornbos aan als Country Marketing Manager Nederland. Deze aanstelling maakt deel uit van de opening van een Fleetmatics-vestiging in Nederland. Door de snelle lokale groei van Fleetmatics is de centrale vestiging in Utrecht noodzakelijk om de markt goed te kunnen bedienen en klanten te voorzien van persoonlijk contact.

Als Country Marketing Manager Nederland is Doornbos verantwoordelijk voor het verder uitrollen en versterken van Fleetmatics in de Nederlandse markt. Ook is hij aangesteld als raadslid binnen de Raad van Deelnemers van Stichting Keurmerk RitRegistratieSystemen, die Fleetmatics recentelijk gecertificeerd heeft. Doornbos bekleedde hiervoor de rol van Country Manager Benelux bij Copernica Marketing Software en speelde jarenlang hockey op het hoogste niveau.

Sales managers

Fleetmatics Group stelt verder René Rabelink aan als Sales Manager Benelux en Niels Vos als Field Sales Manager Nederland. Deze aanstellingen maken deel uit van de opening van een Fleetmatics-vestiging in Utrecht. Door de snelle groei in de Lage Landen is een lokale vestiging in Nederland noodzakelijk om de markt volledig lokaal te kunnen bedienen en klanten te voorzien van persoonlijk contact.

Als Sales Manager Benelux is René Rabelink verantwoordelijk voor het genereren van new business voor Fleetmatics voor de gehele Benelux-regio. Rabelink bekleedde eerder al salesfuncties bij onder andere IBM en British American Tobacco. Voor zijn nieuwe functie bij Fleetmatics is Rabelink speciaal vanuit Londen naar Nederland teruggekeerd.

In Nederland zal Niels Vos als Field Sales Manager Nederland verantwoordelijk zijn voor het verder veroveren van de gefragmenteerde Nederlandse markt. Vos werkte eerder al als International Accounts Manager bij Squarell, als Area Sales Manager bij Cobra Automotive Electronics en als Field Service Engineer bij Denso Europe. 

“Rabelink en Vos spelen de komende tijd een onmisbare rol in het uitbouwen van het succes van Fleetmatics in Nederland”, zegt Derek Bryan, Vice-President Sales Europe van Fleetmatics. “We zijn ervan overtuigd dat de opening van een lokale Fleetmatics-vestiging in Nederland de positie van ons bedrijf in deze lokale markt versterkt.”

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!