Witold Kepinski - 23 februari 2015

Novisource introduceert aandelenplan voor werknemers

Het aan de Euronext Amsterdam genoteerde consultancybedrijf Novisource N.V. introduceert een aandelenplan voor haar werknemers. De introductie van het aandelenplan en het feit dat Novisource precies één jaar aan Euronext Amsterdam genoteerd is, werd met een ferme slag van CEO Willem van der Vorm op de gong op Beursplein 5 gevierd.

Novisource wil graag een aantrekkelijke werkgever zijn en blijven. Zij wil in haar medewerkers investeren en ondernemerschap stimuleren. Door haar medewerkers de kans te geven op een aantrekkelijke manier aandelen Novisource te kopen verwacht zij een nog meer attractieve werkgever te zijn en medewerkers op de langere termijn aan zich te binden. Medewerkers in vaste dienst kunnen een interessante korting op de aankoop van het aandeel Novisource en een aantrekkelijke premie na drie jaar krijgen.

Na onderzoek onder haar medewerkers is besloten om in samenwerking met Van Lanschot een aandelenplan voor medewerkers te introduceren. “Als kennisbedrijf is het aantrekken en binden van mensen met specifieke kennis van cruciaal belang. Onze professionals werken vooral in de financiële wereld en hebben dus veelal inzicht in de risico’s én voordelen van financiële producten. Het aandelenplan sluit daarmee naadloos aan op deze belevingswereld.”, aldus Willem van der Vorm, CEO van Novisource N.V.

WK

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!