Witold Kepinski - 24 februari 2015

Intel promoot hotelsoftware van IreckonU

Intel ziet veel potentie in de hotelsoftware van IreckonU. De software draait op een server van Intel. IreckonU is een onderdeel van Ireckon en richt zich met specifieke oplossingen op de hospitality secor.

IreckonU biedt hotels een oplossing waardoor de bestaande software van huidige leveranciers efficiënter kan worden ingezet. De oplossing valt te omschrijven als een soort stekkerdoos. Alle systemen, van boekings- en betalingsmodules op de website tot de gegevens van de minibar, pluggen hierop in en kunnen vervolgens eenvoudig en effectief met elkaar communiceren. De software van IreckonU dient een boost te geven aan gepersonaliseerde gastervaring in de hospitality sector. Dankzij integratie van bijvoorbeeld CRM-systemen staat, waar ook ter wereld, het favoriete drankje klaar in de minibar en heeft de kamer de gewenste temperatuur. En werkt een tv, airco, tablet, etc. niet, of is een kamer niet goed schoongemaakt, dan zal het systeem deze kamer automatisch blokkeren voor uitgave en, zonder dat de gast het doorheeft, een andere kamer reserveren.

Intel zoekt de samenwerking met IreckonU op om op die manier meer van hun servers type ‘Xeon’ aan te kunnen bieden. Zo heeft Intel bijvoorbeeld een film gemaakt en verspreid om een impressie te geven van de mogelijkheden van IreckonU: http://ow.ly/Jnqrs. “We zijn trots dat Intel ons jonge bedrijf opzoekt”, reageert Voermans, commercieel directeur bij IreckonU. “Het systeem wordt nu geïmplementeerd bij CitizenM en we verwachten dat andere hotelketens snel zullen volgen”.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!