Witold Kepinski - 24 februari 2015

Cadran Consultancy wint Oracle Partner Award voor de beste Vertical Industry Solution

De CTRM-module van Cadran omvat een contractmanagement, risk management en supply chain component en ondersteunt daarmee internationale handelsbedrijven, producenten en raffinaderijen in hun bedrijfsvoering. De CTRM-module is volledig geïntegreerd met de standaardfunctionaliteit van Oracle JD Edwards ERP.

Eind 2014 heeft Oracle de CTRM-oplossing van Cadran gecertificeerd via haar Oracle Validated Integration (OVI) programma. Gedurende dit programma controleert Oracle of de oplossing is ontwikkeld op een betrouwbare en gestandaardiseerde wijze. Daarnaast test Oracle of de functionele en technische werking van het product in overeenstemming zijn met de specificaties in de documentatie. Op deze manier biedt het OVI-programma klanten beter inzicht in de kwaliteit van de oplossing. Naast deze validatie heeft Oracle Cadran nu de award toegekend voor de beste Vertical Industry Solution.

Ed Pieters, directeur van Cadran Consultancy: “Op het JD Edwards Summit in Denver waren 668 verschillende deelnemers uit 33 landen aanwezig. Het is een enorme eer dat onze CTRM-module tot beste branche oplossing is verkozen. Onze volledig met Oracle JD Edwards ERP en Oracle Business Intelligence geïntegreerde CTRM-module biedt onze klanten uitstekend inzicht in de marktposities, contracten, valutaposities en het operationele risico. Middels uitgebreide rapportages, analyses en dashboards hebben traders een compleet zicht op al hun activiteiten."

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!