Witold Kepinski - 24 februari 2015

VisionsConnected koopt Eyenetwork videoconferencing-ruimtes en -diensten

VisionsConnected, leverancier van cloud-based videoconferencing en unified communications, maakt de overname van Eyenetwork bekend. Eyenetwork is een speler in publieke videoconferencing-ruimtes en -diensten met een groot internationaal netwerk van loyale klanten en partners. Dit melden Raymond Alves, (foto) CEO en oprichter van VisionsConnected en Lisa Honan, Managing Director van Eyenetwork.

Bij Eyenetwork zijn meer dan 3500 locaties in meer dan 110 landen aangesloten waar organisaties een professionele videoconferencing- of telepresence-ruimte kunnen huren. Het bedrijf bestaat al meer dan 18 jaar en heeft in die periode meer dan 120.000 video-meetings verzorgd met een meertalig team van operators. De overname wordt door VisionsConnected gefinancierd uit eigen middelen en de overnameprijs is niet bekend gemaakt.

Door de overname komen de werelden bij elkaar van de publieke videoconferencing-ruimtes van Eyenetwork en de cloud-based managed videoconferencing-diensten van VisionsConnected. Samen ontstaat er een netwerk van videoconferencing- en telepresence-locaties, waarmee klanten de hoogste kwaliteit dienstverlening wordt geboden. Eyenetwork heeft een stevige positie opgebouwd door te investeren in zowel personeel, meertalige support alsook dienstverlening en heeft daardoor sterke relaties opgebouwd met een grote groep internationale gebruikers en serviceproviders. VisionsConnected wil met zijn technologische kennis, service en support de kracht van het Eyenetwork-partnernetwerk verder versterken.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!