Witold Kepinski - 27 februari 2015

Unisys Agile Business Suite Software biedt meer cloud mogelijkheden voor bedrijfskritische applicaties

Unisys introduceert de 5.0 release van de Agile Business (AB) Suite application development software aan voor de MCP operating environment op Unisys ClearPath systems en voor Microsoft Windows platforms.

De nieuwe release maakt het eenvoudiger voor programmeurs om zowel hybride AB Suite applicaties als mobiele, web en desktop applicaties te ontwikkelen voor cloudomgevingen en voor de fabric computing architectuur op ClearPath en Forward! by Unisys systemen.

Agile Business Suite Release 5.0 is een eerste stap in de uitbreiding van de ontwikkelingsmogelijkheden van open applicaties voor de fabric computing architectuur en is vooral bedoeld voor klanten die op zoek zijn naar een transparante manier om applicaties geschreven met de voorloper Unisys Enterprise Application Environment (EAE) naar de fabric-omgeving te migreren.

De platform-onafhankelijke AB Suite maakt gebruik van een Model Driven aanpak van applicatieontwikkeling, waarmee programmeurs automatisch applicaties kunnen genereren vanuit een aantal zakelijke specificaties. De suite gebruikt het Microsoft Visual Studio voor applicatieontwikkeling en Team Foundation Server voor lifecycle-beheer, ALM.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!