Witold Kepinski - 27 februari 2015

Oracle MySQL Cluster 7.4 is beschikbaar als download

Oracle MySQL Cluster 7.4 is  beschikbaar. Deze nieuwe release biedt volgens Oracle betere prestaties, hogere beschikbaarheid en geavanceerde beheermogelijkheden. Hiermee zijn (cloud)diensten te ondersteunen in sectoren als telecommunicatie, internet en mobiele- en cloud omgevingen. MySQL Cluster 7.4 is hier te downloaden. Aan het gebruik zijn voorwaarden verbonden.

“Nu de digitale trend zorgt voor steeds meer data moet Online Transaction Processing zo snel en efficiënt mogelijk verlopen”, zegt Tomas Ulin, vice president MySQL engineering bij Oracle. “MySQL Cluster 7.4 heeft geen single point of failure en biedt hoge prestaties voor een brede reeks van applicatie-eisen. Gebruikers zijn onder meer beheerders van grote telecommunicatiedatabases en leveranciers van nieuwe-generatie web-, cloud-, social- en mobiele applicaties. Deze nieuwe versie is een belangrijke update die niet alleen de overall prestaties verbetert, maar ook het beheer vereenvoudigt voor databasebeheerders en DevOps-teInterne linkams.”

MySQL Cluster is een open source-, ACID-compliant transactionele database, die is ontworpen om real-time in-memory prestaties te leveren op basis van een beschikbaarheid van 99,999 procent. De oplossing wordt veel gebruikt voor abonneedatabases van grote telecommunicatiebedrijven en voor wereldwijde fraudedetectie bij financiële transacties. De nieuwe 7.4 versie bouwt voort op een serie ontwikkelingsmijlpalen, waarbij gebruikers tijdens het ontwikkelproces de software konden reviewen, testen en beoordelen, aldus Oracle.

Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!