Witold Kepinski - 28 februari 2015

Bits Unlimited start wederverkoop cloud business IT configurator in Nederland

Het Amerikaanse Bits Unlimited start de wederverkoop cloud business IT configurator in Nederland zo meldt Karl Heinz van der Made, verantwoordelijk voor international business development. Hij werkte eerder bij Detron, Esprit Telecom, Kender Thijssen.

Van der Made licht toe: “De markt wordt op dit moment overspoeld door cloud oplossingen die zijn gericht op techniek, terwijl IT-aanbieders zich bezig moeten houden met de business van de klant. Een directie eist steeds meer transparantie en bemoeit zich met de impact van keuzes op IT-gebied voor hun bedrijfsvoering. IT-aanbieders praten nog te veel vanuit de techniek en verzinnen voor elke klant een nieuwe oplossing. Wat dat betreft loopt de Nederlandse IT-sector nu nog achter met het verkopen van cloud”.

Bits Unlimited ondersteunt aanbieders van IT met het versnellen van de groei van hun cloud portfolio, waardoor meer recurring revenue wordt gegenereerd. De tools van Bits Unlimited vertalen de door de klant gevraagde functionaliteit direct naar een beschikbare technische oplossing van de aanbieder. Dit zonder ingewikkelde offertetrajecten of intensieve prijscalculaties.

“De telecommarkt heeft ons geleerd dat verantwoord groeien in recurring revenue met gezonde marges, vraagt om industrialisatie van oplossingen”, aldus Karl Heinz van der Made. “Bits Unlimited heeft de expertise in huis om bedrijven hierin te begeleiden. Tevens is de software ontwikkeld die het verkopen en in de markt zetten van cloud, maar bijvoorbeeld ook VoIP-oplossingen gemakkelijker maakt. Elk bedrijf dat zijn cloud propositie écht wilt ontwikkelen, doet er goed aan om het gesprek met ons aan te gaan. Door de transparantie die wij brengen, schudden we uiteindelijk ook het landschap van aanbieders op.”

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!