Witold Kepinski - 02 maart 2015

MWC 2015: Alcatel introduceert ALCATEL ONETOUCH WATCH

Alcatel introduceert de ALCATEL ONETOUCH WATCH. Dit horloge is verkrijgbaar in verschillende stijlen: sportief donkerrood/vulkaanzwart, vrouwelijk wit, klassiek chroomkleurig/donkergrijs en elegant metaalwit.

Het slimme horloge is gemaakt van materialen als geborsteld chroom, kunststof en wit roestvrij staal. De WATCH heeft ook verschillende gezondheidsfuncties en is hij via Bluetooth te koppelen aan Android- en iOS-smartphones.

De WATCH is uitgerust met diverse sensoren. Zo is de hartslagmeter onopvallend verwerkt in de onderkant van de wijzerplaat. Daarnaast zijn er een snelheidsmeter, gyroscoop, hoogtemeter en E-kompas. Verder stelt de WATCH gebruikers in staat hun slaappatroon, hun afgelegde afstand en het aantal gezette stappen en verbrande calorieën bij te houden. Hun gezondheidsdoelen bekijken ze in het activiteitenoverzicht van de WATCH.

De WATCH is compatibel met een aantal ALCATEL ONETOUCH-smartphones in de HERO-, IDOL- en POP-series met Android 4.3 of hoger en iOS 7 of hoger. Daarnaast werkt hij met elke telefoon met Android 4.3 of hoger. Hij is stof- en waterbestendig (IP67-certificering) en heeft een lange accuduur tot vijf dagen.

De WATCH is voor 129 euro verkrijgbaar vanaf eind april 2015.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!