Wouter Hoeffnagel - 02 maart 2015

MWC: Lenovo lanceert drie nieuwe tablets

Lenovo lanceert drie nieuwe tablets op het Mobile World Congress 2015, die allen gericht zijn op consumenten. Het gaat om een tweetal A serie Android tablets, de Lenovo TAB 2 A8 en de A10-70, en een Windows tablet, de ideapad MIIX 300.

De betaalbare A serie tablets zijn gericht op multimediafans. De tablets zijn voorzien van LTE connectiviteit, waardoor gebruikers op iedere locatie snelle toegang tot internet hebben. Ook zijn de tablets voorzien van Dolby Atmos technologie en ingebouwde speakers. De 8 inch ideapad MIIX 300 biedt Windows gebruikers productiviteit op zakformaat.

Lenovo TAB 2 A8 en A10-70
De Lenovo TAB 2 A10-70 is voorzien van een dun en licht 10 FHD scherm. De tablet is als eerste 10 inch Android tablet voorzien van Dolby Atmos. De tablet is daarnaast voorzien van een MediaTek quad core processor en een 8 megapixel camera aan de achterzijde.

De Lenovo TAB 2 A8 is gericht op multimediafans met een kleine portemonnee. De tablet is voorzien van een 8 inch beeldscherm en combineert LTE connectiviteit met de Dolby Atmos technologie. De lichte en dunne tablet beschikt over een 5 megapixel camera en heeft een batterijduur van acht uur.

Windows-tablet
De Lenovo ideapad MIIX 300 combineert draagbaarheid met het Windows 8.1 besturingssysteem. Het IPS WUXGA scherm is gericht op zakelijk gebruik in combinatie met multimediadoeleinden. Het apparaat is voorzien van een Intel AtomTM processor, Wi-Fi- en Bluetooth-module, twee camera’s en een lange batterijduur.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!