Redactie - 03 maart 2015

Vosko gecertificeerd partner in Cisco ACI

Netwerkspecialist Vosko behaalt als één van de eerste Nederlandse partners de Cisco ACI specialisatie. De specialisatie toont aan dat Vosko voldoet aan alle eisen die het Cisco Authorized Technology Provider Program voor ACI-projecten stelt.

Cisco ACI is een datacenter oplossing waarmee organisaties hun applicaties sneller, veiliger en eenvoudiger kunnen uitrollen. Deze technologie maakt het mogelijk om netwerken in grote mate met software te configureren en biedt de mogelijkheid om configuratie- en monitoringsprocessen te automatiseren. Vosko helpt met haar Enterprise Cloud Infrastructure oplossing deze visie te vertalen naar realistische oplossingen. Hiermee biedt Vosko een geautomatiseerde datacenter oplossing voor enterprise organisaties.
Vosko werd al eerder door onder andere de Cisco Advanced Data Center Architecture Specialization erkend als specialist van de Cisco datacenter oplossingen.

Voor opkomende speerpunttechnologieën kent Cisco, als onderdeel van haar go-to-market-strategie, het Authorized Technology Provider Program. Dit ATP programma stelt specifieke eisen aan de kennis en expertise van een Cisco-partner en garandeert klanten dat partners aan al deze eisen voor die speerpunttechnologie voldoet. Vosko is gecertificeerd voor Cisco ACI volgens dit ATP programma.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!