Redactie - 03 maart 2015

Huawei en Giesecke & Devrient werken aan wereldwijde connectiviteitsdiensten

Huawei en Giesecke & Devrient gaan gezamenlijk wereldwijde connectiviteitsdiensten op de markt brengen. Met de oplossingen willen de bedrijven inspelen op de groeiende Internet of Things (IoT)- en Machine 2 Machine (M2M)-markten. De bedrijven hebben hiervoor een Memory of Understanding (MoU) ondertekend.

Door wereldwijde connectiviteitsdiensten op de markt te brengen willen Huawei en Giesecke & Devrient fabrikanten van devices het makkelijker maken apparaten op de markt te brengen en hen in staat stellen wereldwijd connected producten en diensten te leveren. De gezamenlijke diensten van Huawei en Giesecke & Devrient moeten de logistiek van de supply chain vereenvoudigen, commerciële implementatiekosten verlagen en de service experience verbeteren voor producten als connected auto’s, wearables en slimme meters.

De partijen willen one-stop connectiviteitsdiensten beschikbaar maken tegen een betaalbaar kostenplaatje. De diensten moeten een gegarandeerde quality of service gaan leveren en op efficiënte wijze toegang geven tot lokale netwerkconnectiviteit via veilige Over-the-Air provisioning van een lokaal abonnement. Wereldwijde productiebedrijven kunnen hierdoor één ontwerp maken en één producttype produceren voor alle landen ter wereld waarin zij actief zijn.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!