Witold Kepinski - 03 maart 2015

MWC: TP-Link showt Touch P5 Router en Archer MR200 4G LTE-router

TP-LINK, leverancier van netwerkproducten, toont op MWC in Barcelona meerdere, nieuwe (mobiele) netwerkoplossingen voor zakelijk en thuisgebruik. Zo beschikken de getoonde oplossingen onder meer over touchscreen-technologie of mogelijkheden voor plaatsing van een simkaart.

TP-LINK is aanwezig in hal 5, stand 5J61 en presenteert daar onder andere de Touch P5 Router. Deze oplossing is de eerste in een lijn routers met touchscreen-technologie. Het 4,3 inch capacitive touchscreen met gehard, onbreekbaar glas is een grote stap voorwaarts in de interactie met de gebruiker. Op de stand laat TP-LINK de Touch P5 voor het eerst zien. Het multifunctionele touchscreen biedt functies zoals configuratie van het draadloze netwerk, printservers, file sharing, WPS-functionaliteit (Wi-Fi Protected Set-up) en instelling van de mediaserver voor home entertainment. De Touch P5 heeft, net als de Archer C9, een grote bandbreedte en biedt gecombineerde snelheden van 1900 Mbps. Een andere leuke feature zit in de meervoudige modi: naast als draadloze router en access point is de Touch P5 ook in te stellen als repeater.

4G LTE Desktop Router
De Archer MR200 is een oplossing in een reeks 4G LTE-routers voor draadloze toepassingen thuis en binnen kantoren. Het is de eerste router van TP-LINK waar een simkaart in kan, zodat gebruikers overal en altijd verbonden zijn. Samen met de geïntegreerde 4-poorts LAN-switch en WAN-poort voor ADSL-/kabelverbindingen, worden snelheid en stabiliteit gecombineerd met mobiele flexibiliteit. Gebruikers in gebieden waar 4G mobiele breedbandverbindingen worden ondersteund, maar geen directe toegang is tot DSL of kabel, kunnen zo toch eenvoudig een internetverbinding opzetten. De Archer MR200 biedt met deze functionaliteit een oplossing voor uitdagingen met internetverbindingen en faciliteert zo het principe ‘always connected’.

Andy Chen, Director of International Business, TP-LINK: “Klanten gaven aan behoefte te hebben aan een router waar een simkaart in kan. Voorheen moesten zij vaak een dongel gebruiken die niet altijd compatibel was. Gebruikers kunnen nu overal zonder vertraging genieten van breedbandintensieve activiteiten, zoals online gamen, muziek luisteren of video streamen. Touchscreen-technologie zorgt daarnaast dat de gebruiker direct kan zien wat er in zijn netwerk gebeurt. De user interface is zo ontworpen, dat iedereen het kan gebruiken. We willen dat alle benodigde details aanwezig zijn in onze producten, zonder dat het nodeloos technisch wordt.”

WK

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!