Wouter Hoeffnagel - 04 maart 2015

ITvisors versterkt marketing en sales met Liesbeth Holswilder en Bonne Beenen

ITvisors, IT-leverancier op het gebied van SAP, Mendix en Lean, breidt zijn team uit. Liesbeth Holswilder (35) is aangesteld als verantwoordelijke voor inside sales en marketing van ITvisors. Bonne Beenen (47) start als sales manager bij het bedrijf.

Met haar kennis en ervaring op het gebied van marketing in de IT-branche gaat Holswilder een nieuwe marketingstrategie uitstippelen om de mogelijkheden van Mendix om het IT-landschap te flexibiliseren, voor het voetlicht te brengen. Bonne is een oudgediende van ITvisors. In de periode tussen 2007 en 2011 was hij daar senior manager en verantwoordelijk voor business development. De nieuwe propositie van ITvisors rondom Mendix, SAP en Lean was voor hem doorslaggevend om terug te keren. Bonne heeft eerder gewerkt voor bedrijven zoals Xerox, Océ en Philips.

Liesbeth heeft al veel ervaring met marketing bij ICT-organisaties. Zo heeft ze ruim vijf jaar gewerkt bij HP als marketing program manager en als event manager bij Atos. Voor haar aanstelling bij ITvisors bekleedde ze een inside salesfunctie bij IDB Groep.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!