Witold Kepinski - 06 maart 2015

ICTWaarborg Awards in Kasteel De Hooge Vuursche uitgereikt

Geheel in stijl reikte ICTWaarborg afgelopen donderdag opnieuw de ICTWaarborg Awards uit. In de vakgroepen Service, Winkel, Webwinkel en Zakelijke Dienstverlening werd een viertal bedrijven bekroond met een landelijke titel. Tevens werden de winnaars van de provincieprijzen bekend gemaakt.

De feestelijke uitreiking van de ICTWaarborg Awards vond plaats in Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn. Winnaars van de ICTWaarborg Awards werden ontvangen onder begeleiding van een muzikaal optreden van Iris Kroes.

Onder grote belangstelling ontvingen de vier landelijke winnaars hun Award uit handen van Danielle Evers, directeur van ICTWaarborg, en Jan Lindeman van hoofdsponsor Microsoft. Informatique Computers en Componenten sleepte de Award voor ‘Computerwinkel van Nederland van het jaar’ in de wacht. Azerty mocht de publieksprijs ‘Computerwebwinkel van Nederland van het jaar’ in ontvangst nemen. Ermis | Domeinruimte ging naar huis met de titel ‘Zakelijke dienstverlener van Nederland van het jaar’ en Studentaanhuis.nl met die van ‘Servicebedrijf van Nederland van het jaar’.

De winnaars zijn door het publiek gekozen uit 5000 deelnemende bedrijven. Bekijk hier het overzicht van alle winnaars en de foto's

Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!