Witold Kepinski - 17 maart 2015

Scanmar opent kantoor in Londen

Scanmar, leverancier van business intelligence software MarketingTracker, breidt haar activiteiten uit in Groot Brittannië. De toename van het aantal software users en partners van Scanmar in Engeland maken het noodzakelijk verder internationaal uit te breiden. Zo verlengde Scanmar recent het meerjarige contract met marktonderzoekbureau Millward Brown.

“Het openen van de Engelse vertegenwoordiging is een flinke versteviging van Scanmar’s local presence in een belangrijke Europese markt voor business intelligence.” vertelt eigenaar Han Meijer. “We hadden al een behoorlijke software userbase in de UK met gebruikers bij Philips, Heineken en Perfetti Van Melle, maar door het MillwardBrown contract zijn daar onder andere easyJet, Shell, Colgate, Danone, Jordans, Nationwide en Rimmel aan toegevoegd.”

In Engeland wordt Alan Winsbury verantwoordelijk voor de marketing en sales van Scanmar. Jaw Stoute, is in het Management Team verantwoordelijk voor de regio en de support en levering van de klanten vanuit de basis in Nederland.

In april staat Scanmar op de beurs van Marketing Week Live Insights 2015 in Londen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!