Witold Kepinski - 18 maart 2015

Ocedo belicht hoe bedrijfsnetwerk volledig virtueel voorgeconfigureerd kan worden

Na events in Duitsland, Frankrijk, Griekenland en Zwitserland vond op 5 maart 2015 in Vianen de Ocedo Roadshow plaats. Het event, dat in samenwerking met Contec (Ocedo distributeur voor de Benelux) werd georganiseerd, werd bezocht door ruim 30 deelnemers. Het doel was het presenteren van het Ocedo-concept en de voordelen hiervan aan geïnteresseerde partners, system integrators en eindgebruikers.

Jan Hichert, CEO van Ocedo en voormalig oprichter van het netwerkbeveiligingsbedrijf Astaro, lichtte de totstandkoming van Ocedo toe. Ocedo ceo Jan Hichert (foto) beschreef dat innovatie op het gebied van “networking” al jaren achterloopt en traditionele configuratie onnodig gecompliceerd is geworden. Met Ocedo kan een bedrijfsnetwerk volledig virtueel voorgeconfigureerd worden. Zodra het ontwerp compleet is, kan de benodigde hardware hieraan gekoppeld worden. Hoe Ocedo omgaat met het netwerkmanagement werd gedemonstreerd door Gert Hansen, Chief Technology Office bij Ocedo.

Het product werd als zeer interessant en vernieuwend ervaren. Alle aanwezige partijen gingen naar huis met een Ocedo Gateway om de functionaliteiten direct zelf te kunnen testen.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!