Witold Kepinski - 19 maart 2015

Dean Connect neemt Business Partners naar de Alpen

Met het spaarprogramma ‘Dean on Wheels Ice Edition International’, liet Dean Connect haar Business Partners exclusieve dagen in de Alpen beleven. De eerste dag stonden, op een hoogte van 2.700 meter de rally-auto’s klaar, waar de stuurmanskunsten van de Partners op de proef gesteld werd op het ijs en in de sneeuw.

De gletsjer was voor de gelegenheid op meerdere plaatsen exclusief toegankelijk voor Dean Partners. De vorige keer dat dit gebeurde was voor de opnames van de nieuwe James Bond film ‘Spectre’. Het event werd een dag later afgesloten in het nieuwe design restaurant de Ice Q, op de top van de Gaislachkogl.

Actie, snelheid, behendigheid, timing én relaxen stonden centraal tijdens de Dean on Wheels Ice Edition International Days. De eerste dag racete de Dean Business Partners op de gletsjer in Oostenrijk in speciale Rally Mitsubishi Lancer Evolution’s. Er werd dus niet alleen geskied. Na alle actie en snelheid was het tijd om te relaxen. Omgeven door de bergen genoten de Business Partners van Dean van de warmwaterbronnen in het beste kuuroord uit de Oostenrijkse Alpen.

Het event werd afgesloten met een exclusieve lunch op een hoogte van maar liefst 3.048 meter in het design restaurant de Ice Q. De Ice Q, ontworpen door Johann Obermoser, is een jaar geleden gebouwd op de top van de Gaislachkogl en behoort tot de onbetwiste hoogtepunten van Tirol, als het gaat om architectonische en culinaire hoogstandjes in de skigebieden. Niet voor niks dat hier onlangs scenes uit de nieuwe James Bond film ‘Spectre’ zijn opgenomen. Zowel de gletsjers als de Ice Q vormen onderdeel van het decor.

“Bij Dean Connect gaan wij echt het partnership aan en staan onze Business Partners écht voorop. Met deze spaarprogramma’s willen wij dit nog maar eens benadrukken. Daarnaast organiseren wij deze
spaarprogramma’s met enorme passie en aandacht, net zoals wij onze producten, diensten en service willen aanbieden, willen wij ook hier uniek mee zijn”, aldus Robert de Jager.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!