Witold Kepinski - 23 maart 2015

Good Technology werkt samen met mobility-specialist BLAUD

Good Technology, speler in mobiele beveiliging, is een partnership aangegaan met full service enterprise mobility-specialist BLAUD.

Met de samenwerking zeggen beide bedrijven in staat te zijn organisaties meer mogelijkheden te bieden op het op het gebied van mobile device management (MDM) en enterprise mobility management (EMM).

Good Technology en BLAUD spelen hierop in met het partnership door apps ontwikkeld door BLAUD beveiligd aan te bieden in het Good Dynamics Secure Mobility Platform. Organisaties worden hierbij ondersteund in de beveiliging, implementatie en het beheer.

BLAUD biedt organisaties ondersteuning op het gebied van enterprise mobility door middel van training, een helpdesk en app-ontwikkeling, aldus Thierry Lammers, CEO bij BLAUD: “We merken dat er bij systeembeheerders en eindgebruikers behoefte is aan ondersteuning bij mobiele vraagstukken; hoe monitor ik het mobiele gebruik binnen mijn organisatie, kan ik het volledige beheer uit handen geven, hoe maak ik (mobiele) bedrijfsprocessen efficiënter? Dit zijn allemaal vragen waar wij klanten bij helpen.”

WK

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!