Witold Kepinski - 24 maart 2015

Fellowes introduceert Saturn 3i lamineermachine

Fellowes, wereldwijd producent en leverancier van kantoormachines, oplossingen voor archiefopslag en kantooraccessoires, introduceert de nieuwe lamineermachine Saturn 3i. Deze automatische lamineermachine is uitgerust met een InstaHeat-technologie waardoor lange opwarmtijden tot het verleden behoren. Het apparaat is speciaal geschikt voor regelmatig gebruik door mkb’ers en zzp’ers.

Mkb’ers verzorgen hun drukwerk vaak zelf in plaats van dit uit te besteden aan een drukkerij. Hierbij hoort ook het lamineren, of wel plastificeren. Denk daarbij aan folders, menukaarten of referentiematerialen zoals een telefoonlijst. Lamineren zorgt ervoor dat documenten dikker en steviger zijn en niet snel scheuren. Daarnaast beschermt het tegen stof, vocht en weersinvloeden en het geeft een luxe uitstraling. Als documenten lang bewaard moeten worden, is lamineren dus een uitkomst. Maar ook voor zzp’ers, zoals ontwerpers, die hun creatieve uitingen in print op een professionele manier willen tonen, heeft lamineren een toegevoegde waarde aldus Fellowes.

A3 of A4

De Saturn 3i is in twee typen verkrijgbaar: voor het verwerken van documenten van het formaat t/m A4 (invoerbreedte 235 mm) en t/m A3 (invoerbreedte 320 mm). De machine wordt geleverd inclusief een starterskit voor 10 documenten en heeft een garantieperiode van 2 jaar.

Prijs en beschikbaarheid

De Saturn 3i is per direct verkrijgbaar bij geautoriseerde Fellowes-retailers in Europa. De retail adviesprijs bedraagt € 69,- voor A4 en € 89,- voor A3 (excl. BTW).

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!