Witold Kepinski - 25 maart 2015

Just Gonggrijp wordt Regional Director Tegile Systems Benelux

Tegile Systems, leverancier van op flash-gebaseerde storage arrays, is officieel met zijn activiteiten in de Benelux gestart. Het bedrijf heeft Just Gonggrijp aangenomen als Regional Director Benelux.

Tegile is volledig channel-gericht en verkoopt zijn producten uitsluitend via gekwalificeerde resellers. Het identificeren en aantrekken van geschikte partners heeft dus ook hoogste prioriteit voor Gonggrijp. Dit zal bedrijven in de Benelux in staat stellen om te profiteren van Tegile’s aanbod aan storage-oplossingen.

Gonggrijp is een branchespecialist met meer dan 28 jaar ervaring in het opbouwen van ICT-merken. Hij komt van Commvault, waar hij de positie van Country Manager Benelux bekleedde. “Ik ben blij om voor Tegile Systems aan de slag te gaan”, aldus Gonggrijp. “Tegile beschikt over een van de meest geavanceerde technologieën binnen de branche. Dankzij de ondersteuning voor alle belangrijke protocollen en standaarden is het een koploper in de flash en hybride storage-revolutie. Met zijn keuze voor indirecte verkoop past Tegile goed op de Benelux-markt. Ik verheug me er dan ook op om zowel het team van Tegile op te bouwen als het partnernetwerk in onze regio.”

Tegile’s intelligente flash storage arrays zijn specifiek ontworpen om storage performance te optimaliseren voor de meest voorkomende taken binnen bedrijfskritische gevirtualiseerde omgevingen. Het bedrijf houdt een patent voor zijn IntelliFlash-architectuur. Deze is in staat om al tijdens het opslaan dubbele data te consolideren en deze vervolgens te comprimeren. Hiermee kunnen ICT-afdelingen van hoge prestaties, grote capaciteit en geavanceerde functies tegen een ongeëvenaarde lage prijs profiteren.

IntelliFlash is volgens Teligent in verschillende ICT-omgevingen te integreren door zowel SAN als NAS-installaties vanuit dezelfde array te ondersteunen. De keuze van de gebruikte protocollen is aan de klant: hij kan zowel van Fibre Channel of iSCSI block level-protocollen gebruikmaken als van NFS of CIFS file level-protocollen. Tegile biedt storage met lage latency voor de hypervisor terwijl gebruikers tegelijkertijd bestanden via NFS kunnen delen. In tegenstelling tot andere aanbieders, die hooguit compressie van data kunnen leveren, biedt Tegile’s data-optimalisatie bovendien een reductie van de hoeveelheid data en reduceert zo de aanschaffings- en operationele kosten voor virtuele omgevingen, aldus de leverancier.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!