Witold Kepinski - 26 maart 2015

Oracle Benelux User Group (OBUG) geeft Profource een award

Maandagavond 23 maart en dinsdag 24 maart vond de Experience 2015 plaats, georganiseerd door de Oracle Benelux User Group (OBUG). Dit evenement dat in het Evoluon in Eindhoven plaatsvond, had als thema innovatie. Nieuw waren de partner awards en het klantevenement op de maandagavond voorafgaand aan de conferentie. In verschillende categorieën werden prijzen uitgereikt. Profource ontving een award voor de meest waardevolle partner voor de Benelux Applications gebruikersorganisatie.

Uit handen van Gerard Stam ontving Profource namens het OBUG bestuur de award toegekend vanwege de innovatieve inbreng rondom HCM en ERP in de community. Veel gebruikers geven aan behoefte te hebben aan kennisdeling rondom E-Business Suite en Peoplesoft. Zij willen ook meer weten over de mogelijkheden rondom Cloud Applications en hoe die toegepast kan worden in hun bestaande applicatie- en bedrijfsproceslandschappen. Profource heeft in deze kennis(deling) en ontwikkelingen geïnvesteerd de afgelopen jaren. Profource is inmiddels een snelgroeiende dienstverlenende kennispartner op gebied van Oracle software en systemen, met ruim 250 betrokken professionals.

Programma Experience 2015

Onderwerpen die tijdens het evenement middels diverse keynotes en presentaties aan bod kwamen, waren hoe innovatie-applicaties en technologieën kunnen bijdragen aan efficiënter werken en nieuwe bedrijfsmodellen kunnen ondersteunen. Ook was de wereldkampioen Robotvoetbal aanwezig: Team Tech United van de TU Eindhoven. Atradius presenteerde de overgang naar de Oracle HCM Cloud en alle waardevolle verbeteringen voor de wereldwijde organisatie die ondervonden worden. De implementatie van de Oracle HCM Cloud is door Profource gerealiseerd.

OBUG

De Oracle Benelux User Group (OBUG) is de gebruikersvereniging voor gebruikers van Oracle producten in de Benelux. Dit kunnen producten zijn zoals applicaties, waaronder E-Business Suite, PeopleSoft, JD-Edwards, Hyperion en Siebel. En daarnaast ook technologische producten zoals Middleware. Eén van de doelen van de OBUG is kennisuitwisseling tussen leden.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!