Witold Kepinski - 26 maart 2015

Croon Elektrotechniek levert Interzorg nieuwe Alcatel-Lucent Enterprise WLAN OmniAccess en OmniSwitch

De Nederlandse zorgaanbieder Interzorg, gespecialiseerd in thuis- en ouderenzorg, heeft technologie van Alcatel-Lucent Enterprise gekozen ter vervanging van hun Wireless LAN-netwerkoplossing bij hun negen zorg- en kantoorlocaties in Noord- en Midden-Drenthe.

Als onderdeel van de toekomstgerichte IT-upgrade is de implementatie van het nieuwe WLAN-netwerk voornamelijk gericht op het ondersteunen van het hoge mobiliteitsniveau dat zorgverleners nodig hebben, maar het biedt ook betere toegang en een hogere kwaliteit van netwerkservice voor gastgebruikers.

Interzorg erkende het groeiende belang van draadloze connectiviteit bij het bieden van mobiliteit aan het personeel en het ondersteunen van het toenemende aantal apparaten en applicaties dat in de gezondheidszorg wordt gebruikt. De Alcatel-Lucent Enterprise WLAN-oplossing biedt personeel, bewoners en gastgebruikers van de negen zorglocaties en het personeelsgebouw toegang tot het mobiele netwerk. Zorgaanbieders hebben nu onderweg stabiele toegang tot elektronische patiëntendossiers en zorgapplicaties, waardoor medewerkers maximaal tijd kunnen besteden aan bewoners en patiënten, aldus Interzorg.

Interzorg, een bestaande klant voor spraakoplossingen, benaderde Croon Elektrotechniek als hun kanaalpartner van Alcatel-Lucent Enterprise voor het leveren van een robuust, op de toekomst voorbereid draadloos netwerk dat hun toekomstige digitale transformatie van zorgservices zou kunnen faciliteren. De oplossing werd geïmplementeerd op basis van de schaalbare productlijn WLAN OmniAccess and OmniSwitch.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!