Witold Kepinski - 27 maart 2015

CipherCloud opent kantoor in Nederland

CipherCloud, leverancier van cloudbeveiliging, breidt zijn Europese aanwezigheid uit met een kantoor in Nederland.

In de Amsterdamse vestiging zullen sales-, channel- en professional services-teams werkzaam zijn om nieuwe producten en services in de Nederlandse markt zetten. De zakelijke cloudmarkt in Nederland zal naar verwachting in 2016 groeien naar zo'n 1,2 miljard euro. Dankzij CipherCloud kunnen Nederlandse organisaties zich voorbereiden op de hogere boetes voor eventuele beveiligingsschendingen, die zijn vastgesteld in de Europese wet voor de bescherming van persoonlijke gegevens.

De toenemende zorg omtrent privacy en de plaats waar gegevens worden opgeslagen ('residency') zorgen voor veel vraag naar cloudbeveiliging, vooral binnen de financiële sector, gezondheidszorg, telecommunicatiebranche en Rijksdiensten. Deze combinatie van factoren heeft van Europa de grootste groeimarkt voor CipherCloud gemaakt. Om de klanten in de regio goed te kunnen bedienen, blijft het bedrijf dan ook investeren in zijn Europese aanwezigheid, eerst in het Verenigd Koninkrijk, daarna in Frankrijk en Duitsland, en nu in Nederland.

"We blijven investeren in het uitbreiden van onze Europese aanwezigheid", aldus Pravin Kothari, oprichter en CEO van CipherCloud. "Door in ieder land fysiek aanwezig te zijn, kunnen we vanaf het begin een goede samenwerkingsrelatie opbouwen met onze prospects en klanten. Daarnaast brengt Jeroen Blaas, onze general manager voor Europa, ruim tien jaar ervaring op het gebied van enterprisetechnologie met zich mee. Dankzij zijn uitgebreide kennis van de markt zullen we klanten optimaal kunnen helpen met hun behoeften op het gebied van privacy, beveiliging en gegevensresidency in de cloud."

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!