Witold Kepinski - 27 maart 2015

Visma Awards uitgereikt aan Account Software, Databas, eServiceware, Arch-IT en About Software

De Visma Partner Awards zijn onlangs op 26 maart in Oslo uitegreikt. Winnaar van de award voor Partner van het Jaar was opnieuw Account Software B.V. Het is de twaalfde keer dat deze Visma-partner de award mee naar huis neemt. De Projecten en Uren Award ging voor de derde maal achtereen naar Databas, dat ook de Accountancy Award won. De Groothandel Award werd voor de tweede keer op rij toebedeeld aan eServiceware. Er waren dit jaar ook twee nieuwe awards: de Klanttevredenheid Award werd in de wacht gesleept door Arch-IT, de Innovatie Award door About Software.

Richard Scheper, commercieel directeur small and medium enterprises (sme) van Visma Software, reikte de Partner Awards uit. Hij benadrukt het belang van de rol van de partners bij het realiseren van de visie van Visma Software. “De toekomst ligt in Software-as-a-Service en slimme automatiseringsoplossingen waarmee organisaties invulling geven aan veranderingen in de markt. Onze partners laten ook dit jaar weer zien dat ze onze visie en doelstellingen ondersteunen. Ze bieden hun klanten niet alleen passende oplossingen, maar delen ook hun kennis. Zo helpen ze hen om te profiteren van de laatste ontwikkelingen om sneller en efficiënter te werken. Of het nu gaat om traditionele software die ze kopen of huren, zoals AccountView, of online-oplossingen zoals Visma.net en Visma Severa”, aldus Scheper.

Account Software, dat dit jaar 25 jaar bestaat, prolongeerde zijn titel van Partner van het Jaar onder meer door zijn duidelijke focus op huurlicenties en klantbeheer. Databas won de Projecten en Uren Award door zijn goede resultaten met AccountView. Daarnaast zette deze partner sterk in op Visma Severa, een krachtige SaaS-oplossing voor projectmanagement. Databas kan bovendien trots zijn op een hoge klanttevredenheid. Initiatieven zoals informatieve klantsessies, e-books met praktische tips en een blog waarin praktijkervaring wordt gedeeld, leveren daar een belangrijke bijdrage aan. Ook in de accountancybranche besteedde Databas de nodige aandacht aan kennisdeling. Het bedrijf organiseerde kennissessies over Visma.net Advisor, Visma’s webgebaseerde oplossing voor administratie- en accountantskantoren. Doelstelling van Databas is de processen van deze kantoren zo in te richten dat ze optimaal rendement behalen met de oplossingen van Visma Software. De inspanningen van Databas resulteerden in het winnen van de Accountancy Award. Partner eServiceware zette informatiebijeenkomsten op met Visma Software en andere relaties om zijn expertise op handelsgebied te delen. Een hoge klanttevredenheid in combinatie met het uitbreiden van bestaande en het binnenhalen van nieuwe handelsklanten leverden deze partner de Groothandel Award op, aldus Scheper.

Klanttevredenheid Award en Innovatie Award

Tijdens de awarduitreiking in 2014 kondigde Visma Software twee nieuwe prijzen aan: de Klanttevredenheid Award en de Innovatie Award. De prijzen werden dit jaar voor het eerst uitgereikt. Arch-IT won de Klanttevredenheid Award, op basis van de hoogste Committed Monthly Recurring Revenue (CMRR) en een prima Net Promotor Score (NPS). De eerste score geeft aan in welke mate een partner in staat is om klanten aan zich te binden, de tweede in hoeverre klanten Visma aanbevelen. About Software werd bekroond met de Innovatie Award vanwege de rol die het bedrijf vervuld heeft bij het verder in de markt zetten van Visma.net en de ontwikkeling van een specifieke add-on voor Visma Severa. Tevens heeft de organisatie een gespecialiseerde consultant aangenomen ter ondersteuning van de implementatie van de verschillende SaaS-oplossingen bij klanten.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!