Witold Kepinski - 29 maart 2015

Bossers & Cnossen wint IBM Choice Award

Bossers & Cnossen, gespecialiseerd in virtuele ICT oplossingen gebaseerd op IBM’s SoftLayer infrastructuur is door IBM uitgeroepen tot winnaar van de IBM 2015 Choice Award for “High Performing New Business Partner, Europe”. Jaap Kommandeur, programmamanager bij Bossers & Cnossen, heeft de Choice Award in ontvangst genomen tijdens de PartnerWorld Leadership Conference in Las Vegas.

Met IBM’s Choice Award worden Business Partners geprijsd, die excellent hebben gepresteerd bij het leveren van IBM-technologie. De Business Partners die geselecteerd zijn voor deze Award etaleren de normen en waarden van IBM in alle klantinteracties en realiseren gemeenschappelijke doelstellingen. Dit resulteert in een optimale klantervaring en belangrijke wederzijdse business resultaten. In 2014 zijn er wereldwijd 18 Choice Awards uitgereikt, waarvan vier in Europa.

Vier jaar geleden heeft Bossers & Cnossen een belangrijke strategische keuze gemaakt door te kiezen voor IBM als datacenter leverancier. Of beter gezegd, als virtuele ICT infrastructuur leverancier. Destijds vooruitstrevend en dat vond ook IBM. De erkenning voor deze innovatieve oplossing kwam in 2012 middels een IBM Beacon Award rondom het cloud based leveren van virtuele ICT omgevingen.

Nu, bijna drie jaar later, krijgt Bossers & Cnossen de erkenning en bevestiging dat vier jaar geleden de juiste keuze is gemaakt en wel door het winnen van de IBM 2015 Choice Award voor “High Performing New Business Partner, Europe”, aldus Jeroen Bos, algemeen directeur Bossers & Cnossen: “Het team van Bossers & Cnossen heeft onze innovatieve ontwikkelingen op het gebied van virtuele ICT oplossingen in een fase van “operational excellence” weten te brengen. In 2015 hebben we ambitieuze commerciële en technische doelstellingen qua virtuele ICT oplossingen vanuit IBM SoftLayer.”

Bossers & Cnossen is met SoftLayer één van de best presenterende business partners van IBM in Europa. Klanten die zij vandaag de dag ondergebracht heeft in SoftLayer zijn onder meer: O2G2, ZuidOostZorg, Hanzevast en Centrum Veilig Wonen.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!