Witold Kepinski - 30 maart 2015

Vincent Zeebregts is nieuwe Channel Manager van Fortinet Nederland

Fortinet, speler op het gebied van hoogpresterende oplossingen voor cyberbeveiliging, heeft per 1 maart Vincent Zeebregts aangesteld als de nieuwe channel manager voor de Nederlandse markt. In deze functie is Zeebregts verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het verkoopkanaal en ondersteunt hij channel partners bij lopende en nieuwe verkooptrajecten in Nederland. Daarnaast is hij betrokken bij de uitrol van het FortiPartner Programma en partnertrainingen.

Zeebregts deed de afgelopen 15 jaar een rijke ervaring en kennis op rond de channel- en marketingontwikkelingen in de Nederlandse ICT-markt, en in het bijzonder rond ICT-beveiligingsoplossingen, en heeft uitstekende contacten met security resellers en distributeurs. De nieuwe channel manager is afkomstig van Imtech ICT, waar hij zich als manager solutions & business development richtte op het beheren en verbreden van nieuwe diensten- en oplossingenportfolio’s. Daarvoor was Zeebregts onder andere werkzaam McAfee.

Grootzakelijke markt

De afgelopen vijf jaar worden producten uit het portfolio van Fortinet steeds vaker gebruikt door klanten die actief zijn in de grootzakelijke markt. Dat komt mede dankzij Fortinets nadruk op technische en vooruitstrevende productontwikkeling en het gebruiks- en beheergemak. Dit resulteert in een securityplatform dat hoge bescherming biedt tegen dynamische beveiligingsbedreigingen en dat zeer snel data kan verwerken. Om grote ondernemingen nog beter te bedienen zal de nieuwe channel manager relaties versterken met resellers die gevestigd zijn binnen de grootzakelijke markt en ervaring hebben met geavanceerde beveiligingsoplossingen.

Theo Schutte, country manager Nederland van Fortinet: “De afgelopen jaren laat onze regio een indrukwekkende groei zien in de vraag naar Fortinets geconsolideerde beveiligingsoplossingen. Dat hebben we mede te danken aan de sterke inzet van onze channel partners. De kennis en contacten die Vincent Zeebregts meebrengt op het gebied van informatie- en systeembeveiliging is voor Fortinet erg waardevol. Ik ben er trots op dat hij het team versterkt en verwacht dat hij de volgende groeifase van het partnerkanaal op uitstekende wijze zal stimuleren en begeleiden.”

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!