Witold Kepinski - 30 maart 2015

Coolblue en 123inkt winnen Nationale Thuiswinkel Awards Publieksprijzen XL

Coolblue en 123inkt zijn één van de winnaars van de Nationale Thuiswinkel Awards Publieksprijzen XL. In Subcategorie A van Computer Hard- & Software won 123inkt.nl. In Subcategorie B van Consumenten-elektronica & Telecom won Coolblue.nl. De feestelijke awarduitreiking van de Thuiswinkel Awards vond plaats in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee. De avond werd gepresenteerd door Art Rooijakkers.

Coolblue.nl wordt als Beste Webwinkel van Nederland door de Stichting Nationale Thuiswinkel Awards afgevaardigd naar de vierde editie van de European E-commerce Awards en wordt voorgedragen voor de Entrepreneurial Award. De Cross Border Award winnaar Hotelspecials.dewordt voorgedragen voor de longlist van de European Pure Player Award. Deze Awards worden in samenwerking met Ecommerce Europe op 9 juni uitgereikt tijdens de Global E-commerce Summit 2015.

Pieter Zwart (foto) van Coolblue is 'apetrots' op de prijs. Hij is blij dat vakgenoten zijn bedrijf op deze manier waarderen. "De beste webwinkel is in onze ogen de webwinkel die het best in staat is om z'n klanten blij te maken," licht Zwart toe. "Soms zit dat in iets ogenschijnlijk kleins, zoals het verlenen van service via Whatsapp. Soms zit dat in een grotere propositie zoals Coolblue VandaagNog of gratis bezorging op zondag. We willen klanten blij maken op het moment dat zíj dat willen. Kort geleden was een op zaterdag besteld pakketje, pas in huis op dinsdag, gelukkig kan dat nu op zondag."

Directeur Gerben Kreuning van 123inkt.nl is verheugd met de overwinning: “Ik ben ontzettend blij en trots dat onze klanten hun waardering hebben laten horen. Het afgelopen jaar hebben we met z’n allen weer keihard gewerkt om onze klanten de beste service, de snelste levertijden en de scherpste prijzen te kunnen bieden. Deze award bewijst dat wij ook na de enorme groei naar meer dan anderhalf miljoen klanten vast blijven houden aan onze hoge servicestandaard en dat onze klanten hier blij mee zijn. Ik wil al onze klanten ontzettend bedanken voor deze prachtige prijs!”

WK

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!