Witold Kepinski - 01 april 2015

Carlos Lijphart verlaat G DATA Nederland en start eigen onderneming

Carlos Lijphart, Sales & Marketing Manager bij G DATA Nederland, gaat het bedrijf na 7,5 jaar zal gaan verlaten. Carlos zal een eigen onderneming starten en zodoende geen tijd meer hebben voor zijn functie bij G DATA. Wel zal hij zich met de verkoop van G DATA bezig blijven houden in zijn nieuwe bedrijf, al zal hij zich daar niet toe beperken.

Carlos Lijphart heeft de afgelopen 12 jaar in de IT-sales gewerkt in dienst van werkgevers en is klaar voor de uitdaging van het ondernemen. Hij zegt hierover: ”De Consumenten Electronics-markt is het deel van de branche dat mij het meeste aanspreekt. De doorlopende innovaties en de daarbij behorende uitdagingen, van praktische zaken als levensduur van batterijen tot de beveiliging van gegevens die door toegenomen mobiliteit overal en nergens zijn, zijn fascinerend. Ik wil daar graag zelf iets in ondernemen en de schakel worden tussen leverancier enerzijds en reseller anderzijds.”

Jan Van Haver, die Carlos 7,5 jaar geleden aannam en momenteel Director Strategic Projects is bij G DATA, is Carlos dankbaar voor zijn inzet de afgelopen jaren: “Carlos is een belangrijke kracht geweest voor G DATA in Nederland. Vooral in de beginperiode, toen G DATA pas net de Nederlandse markt had betreden, heeft Carlos er alles aan gedaan om G DATA op de kaart te zetten, terwijl dat niet altijd gemakkelijk was. G DATA zal hem daar altijd zeer erkentelijk voor zijn.”

Dirk Cools, de huidige Country Manager G DATA Benelux zegt over Carlos: “Het enthousiasme en de positieve energie van Carlos werken aanstekelijk. We zijn dan ook blij dat we ook na zijn vertrek bij G DATA nog altijd regelmatig met hem in contact zullen zijn. Wij wensen hem veel succes met zijn nieuwe onderneming en kijken uit naar de samenwerking.”

Carlos Lijphart treedt vandaag officieel uit dienst. Hij zal zijn bedrijf voor het eerst presenteren tijdens de ICT Vakdag in Utrecht.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!