Witold Kepinski - 01 april 2015

Martijn van Veen naar BPSolutions

Per 13 april 2015 treedt Martijn van Veen (42) toe tot de directie van ICT-dienstverlener BPSolutions als Commercieel Directeur. Van Veen wordt binnen BPSolutions verantwoordelijk voor de sales en marketing activiteiten van BPSolutions. Daarnaast wordt hij eindverantwoordelijk voor de Cloud en Managed Services activiteiten van BPSolutions Monitoring & Beheer.

De afgelopen 14 jaar is Van Veen werkzaam geweest voor IBM in verschillende nationale en wereldwijde functies. In zijn laatste rol is Van Veen verantwoordelijk geweest voor het ontwikkelen van de IBM Managed Service Provider & Cloud Service Provider business in Europa.

Mark de Groot, Algemeen Directeur van BPSolutions, geeft aan: “Wij zijn zeer verheugd dat Martijn van Veen ons managementteam komt versterken. Met zijn uitgebreide ervaring is hij een perfecte match met onze strategische prioriteiten voor de komende jaren.”

BPSolutions is sinds 2001 erkend specialist op het gebied van dynamische ICT infrastructuren, analytics en data security. Daarnaast biedt BPSolutions 24/7 managed cloud services voor missie-kritische omgevingen. BPSolutions heeft strategische samenwerkingsverbanden met IBM, Lenovo, HP, SAP, VMware en Microsoft.

Door: Witold Kepinski

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!