Witold Kepinski - 07 april 2015

Sinefa vereenvoudigt Managed Application & Network Monitoring en Traffic Shaping licentie structuur

De Australische IT-leverancier Sinefa, heeft de licentie structuur van haar Cloud-Managed Application & Network Monitoring en Traffic Shaping oplossingen vereenvoudigd. Hierdoor is het nu voor Managed Service Providers en dienstverlenende Resellers aantrekkelijk en bijzonder kosteneffectief is geworden om Sinefa services als basis van hun WAN dienstverlening te implementeren.

"Sinefa levert een zeer uitgebreide multi-tenant, Application Performance Management platform ontwikkeld voor IT-dienstverlenende partijen, bedrijven en overheden. Uniek aan de oplossing is dat het implementatie model de beste eigenschappen van cloud en software combineert met een ‘plug-and-play’ hardware probe. Sinefa voegt direct waarde toe door gedetailleerd inzicht te geven in applicaties, websites, gebruikers, SLA’s en afwijkingen in de prestaties. Bovendien rapporteert Sinefa alle relevante informatie over de kwaliteit van de WAN-verbindingen en worden de prestaties van applicaties beschermd door snel toe te passen Traffic Shaping functionaliteit", aldus Tim Hoefsloot (foto) van BizzComm.

MSP’s en VAR’s die Sinefa implementeren in hun dienstverlening zien volgens Hoefsloot een hogere klanttevredenheid door verbeterde advisering over kwaliteit, capaciteit en bandbreedte gebruik door applicaties en gebruikers. Bovendien komt men tot een snellere probleemoplossing door het gedetailleerde inzicht in alle WAN-verkeersstromen. "Het Sinefa platform creëert een aantrekkelijk verdienmodel voor de partner door het kunnen aanbieden van gedetailleerde Rapportage- en Shaping services. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van dashboards per klant, geautomatiseerde applicatie prestatie rapportage, WAN-Quick-scans, SLA-Management, bescherming van VOIP/Video of ERP applicaties en limiteren van recreatief verkeer."

All-in licentie structuur 

Sinefa is al beschikbaar als software gecombineerd met de cloud-managed controller. Hoefsloot: "Om Monitoring gecombineerd met Traffic Shaping te kunnen toepassen zijn er nu twee eenvoudige hardware probes toegevoegd aan het portfolio, tegen lage en eenmalige kosten. Verder kent het ‘all-in’ software licentie model nu slechts twee niveaus: voor 1 tot 100Mb WAN connecties en voor 100 Mb tot 1Gb WAN connecties, die eventueel samen gevoegd kunnen worden voor hogere bandbreedtes. In veel voorkomende MSP en VAR scenario’s waarbij voor een groot aantal xDSL, VPN of Leased Line klanten Monitoring en Traffic Shaping aangeboden wordt, zullen de gemiddelde all-in kosten niet meer dan 50 tot 60 euro per site per maand bedragen. Sinefa biedt diverse online trainingen en demo-mogelijkheden."

WK

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!